tisdag 21 maj 2013

Tisdag, v. 21


Lunchen
Det var en tisdag i ärans tjänst, och solen sken så fint så jag unnade mig faktiskt en dubbel cheeseburgare följt av en sundae, mitt i folkvimlet på Rådhustorget.


Pizzan
På kvällen bestämde vi oss för att käka pizza. Det blev Pinocchio bredvid Myrornas på Ersboda denna gång. Jag har käkat här vid nåt tidigare tillfälle, men minnet sviker. Få se nu, just ja, efter en hastig titt i min backlog kan jag t.o.m. leverera ett datum — nämligen 14 juni i fjol. Nåväl. Det var gott även denna gång. När vi käkat färdigt fick jag uppdraget att gå in och fråga efter en doggy bag. Jag gjorde det med stil och finess, allt medans Ingrid varsamt hällde tillbaka Coca-Cola från glaset och tillbaka till burken, som vi sedan kunde ta med oss. Det är så här vi arbetar.


Stödhjulen
Klaras stödhjul har sett bättre dagar. I synnerhet det ena hjulet är riktigt risigt, ytterplasten är bl.a. helt uppsprucken. När jag fann ett par nya för blott fyrtio kronor var det bara att slå till. Jag lyckades även få med mig en sprayburk. Lustigt, när vi besöker Biltema går jag i princip alltid ut med en sprayburk av något slag. Den här gången blev det alltså silikonspray.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar