tisdag 15 april 2014

Tisdag, v. 16


Motorcentralen
Klockan var alltså bara fem i halv ett denna tisdag när jag haffade kölapp på Motorcentralen. Jag var helt enkelt ute efter en burk spraylack inför mitt tilltänkta sommarprojekt, nämligen att åtgärda en liten blemma av ytrost som angripit vår vackra citrongula kaross på ett ställe. När maskinen gav mig nummerlappen höjde jag på ögonbrynen. Det var definitivt inte igår jag var här, på Motorcentralen, Dafuq, var det frågan om någon slags mindf*ck, från maskinens infallsvinkel? Jag förstod ingenting, men tänkte tillbaka på en tisdag[!!] förra sommaren. Hur sinnessjuk är egentligen verkligheten, kan man ju fråga sig?


Gustaf
På eftermiddagen när jag hade slutat kunde jag inte hålla mig. Jag ville se de nya hjulen, monterade. Jag var först ute, men hejdade mig — i mitt stilla sinne — när jag — helt från ingenstans — såg Ingrid komma gående, med Gustaf i sin barm. Åh, vackra djur. Åh, vackra kvinna. Så tänkte jag alltså, denna tisdag. En stund senare var de nya hjulen monterade. Aj, vilket upplyft.


Middagen
Ingrids kyckling, hur schysst som helst. Här serverad med en riktigt vettig sallad, inkl. bl.a. fetaost och tomat. Rekommenderas helhjärtat.


Beställningen
Ja, för några veckor sedan gjorde jag mitt livs första beställning genom eBay. Nu hade jag en ett litet paket i brevlådan. Som avtalat, tio stycken långa triangelformade bits i S2-stål. Oj oj oj. Kina levererar, helt klart. Två tummar upp!


asdfgsadf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar