tisdag 2 juli 2013

Tisdag, v. 27


Ännu en kölapp
Dagens projekt låg i att försöka få en snabb offert på den spräckta framkjolen till försäkringsbolaget. Jag åkte in på Motorcentralen och tog en kölapp. Jag tittade på den. Jag drog lite grann på smilbanden. Vad är oddsen för två 'occurrences' inom loppet av lite drygt två veckor, frågade jag mig själv, i mitt stilla sinne. Jag har läst lite i matematikboken om sannolikhetslära vid t.ex. tärningskast, men jag kunde inte räkna ut det här snabbt nog, för mitt inre. Nåväl. När det blev min tur blev jag lotsad till "plåtverkstan", som skulle ligga just bakom huset. Det var dom som hade hand om sådana ärenden. Jag tackade för mig, och stod kort därefter framför självaste Bosse på plåtverkstan. Efter lite övertalning kom han med ut och kastade några snabba ögon på skadorna. Han ville dock ha en bokad tid för en regelrätt inspektion. Vi kom överens om att jag skulle komma in klockan halv tio på torsdag.


En lyxig middag
Ingrid rullar alltså in kyckling i bacon. Lindar, säger man visst. Det smakar oerhört gott. Åbro levererade måltidsdrycken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar