måndag 28 april 2014

Måndag, v. 18


Frukosten
"Yet another Monday", som dom säger i Amerika. Skämt åsido, det var bara att kliva upp och göra ny vecka. Tack och lov hade jag Johans sensationella pålägg i kylskåpet, så mig gick det absolut ingen nöd på. Smarrigt värre, detta.


Middag #1
Ingrid gjorde friterat till middag. Prommes frites och chicken nuggets fick göra varandra sällskap i olja, och visst smakade det gott.


Middag #2
På kvällskvisten gjorde jag — ännu en gång — en kvällstripp ut till min kära vän Robin. Ingen basket, denna kväll, men väl lite knapprandet på tangentbordet. Jag älskar datorer.


Kvällsmålet
Mitt under min kvällsutflykt flaggar Ingrid på min lur och tycker att jag vore rent ut sagt 'awesome' om jag skulle lyckas hinna in någonstans och köpa kex med Brie-ost. Sagt och gjort, och här är klockan fem över halv tolv och jag och älsklingen finner oss väl nedslagna i soffan, tittandes ett avsnitt på Homeland. Snacka om schysst inledning på veckan, när det kommer omkring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar