onsdag 19 februari 2014

Onsdag, v. 8


Frukosten
Klockan var här fem över halv sju och blott minuter efter inmundigandet av ägget på bilden skulle jag vara hjulburen och trampa med hörlurarna högt höjda inåt de mer centrala jaktmarkerna. Onsdagen har ibland guld i sitt sköte. NÅ. Kaffet smakade ljuvligt i muggen jag fått av min vän, och ägget var inte heller fy skam. Förresten, tjafsa inte med Euroshopper's kaviar, den är banne mig juste.


Lunchen
När det flera timmar senare blev dags för lunch stod jag inför två val; viltfärsbiff eller sushi. Efter en snabb överläggning med mig själv kom jag fram till att jag dagen till ära faktiskt inte var taggad på fisk, så det fick bli köttet. Mums. Priset var inte heller fel, den klassiska "hörnan" inne på Konsum leverar, som så många gånger tidigare.


Inköpslistan
Sent på kvällen gavs jag i uppdrag av chefen att fullfärdiga en inköpslista. Suck. My worst nightmare. Skämt åsido, det fungerar, men stormarknaden ger mig krupp, i synnerhet som listan som sådan får mig att se i kors, minst två gånger om. Aja, till syvende och sist hade jag fyllt vagnen, och kunde lätta hemåt.


Sjuklingen
Nån som inte hade en lika lätt onsdag var vår älskade lilla tjej, magsjuka eller bara allmän lust att kräkas är inget jag kommenterar, men det känns som att problemen har kommit och gått i omgångar de senaste veckorna. Nå, det är tydligen dessa tider vi går i, så det är bara att gilla läget. Trist att älsklingen ska behöva vara sjuk, dock. Hinken blev kuddkompis, kvällen till ära.


Vuxenmiddagen
Klara var naturligen liten i maten, men sent på kvällen unnade oss jag och Ingrid faktiskt tacos. Vi har trots allt undsluppit magsjukan (än så länge) och ska väl försöka njuta av livet så långt det bara är möjligt, antar jag. Oerhört gott, var detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar