tisdag 18 februari 2014

Tisdag, v. 8


Dagens lunch
En ledig förmiddag och tillfälle togs till en familjelunch i skräpmatens tecken. McDonald's, Greenzone, Ersboda, som så många gånger förut. Det är väl egentligen lite närmare till restaurangen i stan, men känslan är annorlunda här. Särskilt sen de uppgraderade inredningen för en tid sen känns det riktigt schysst att slå sig ner här, ja, i princip vilken dag som helst i veckan. Här suger jag och Klara i oss lite läsk.


Dagens inköp
På kvällen slog jag till och gjorde några riktiga klipp. Dels två knippen med nycklar (insex resp. torx), dels en tryckmätare för Schrader-ventiler, dels inte mindre än tre tänger, och sist men inte minst ett par (nå, tre stycken) mollypluggar. Inte alls illa, för att vara på en tisdag.


Kvällens nattning
När det var dags för nattning var Klara tjurig, hon ville inte sova. Till sist kom det sig av en slump (och lite snack) att Klara inte — som under alla år — skulle sova mellan mig och Ingrid, utan i sitt eget rum, i sin egen våningssäng. Oj oj. Det var med blandade känslor som vi bäddade ner oss på nedre plan i denna säng, som jag [truth be told] aldrig har varit riktigt förtjust i, i synnerhet p.g.a. prislappen, samt dess faktiska dagliga funktion. Nå. Klara somnade. Jag fotograferade [givetvis] detta minne för livet, men innan jag och Ingrid nån timme senare kröp till kojs bar jag in lilltjejen till stora sovrummet. Hon ska givetvis inte behöva vakna upp ensam. Intressant framsteg, anyways.


Kvällens middag
Just ja, middagen. Efter nattning käkade jag resterna från middagen, som för övriga familjemedlemmar inmundigats många timmar tidigare. Nåväl, spagetti med köttbullar och riven ost sitter _aldrig_ fel, och svartpeppar är obligatoriskt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar