tisdag 29 juli 2014

Tisdag, v. 31


Lunchen

På lunchen sprang jag ner på Konsum för att se om det fanns nåt färdigt i den där ljuvliga hörnan var mat som är på sista eller näst sista förbrukningsdag läggs, i regel till ett vrakpris. Nu fanns där tyvärr inga färdiglådor, men väl ett paket ekologisk varmkorv som de endast ville ha sju kronor för. Jag åkte dock på att köpa bröd, så 26 kronor landade slutsumman, vilket ändå kändes helt okej. Jag delade korvarna på mitten och på så vis fick jag dels ner dem i den inte alltför stora kastrullen, dels fick jag vartenda korvbröd till att gå åt.

Varenda korv satte jag i mig. Jag bollade litegrann över Facebook med en grabb som hängde med när jag var lite yngre, fast han verkade vara mer intresserad av min aktivitet/inaktivitet på Snapchat än av min varmkorv. Jag skämtade bort honom, då han ännu är alltför ung för att förstå saker som ekologisk varmkorv; än mindre den kvickhet som krävs för att få svart bälte i Snapchat.


Hästarna
På kvällskvisten åkte vi ut till Bölesängarna var det finns hästar av alla färger och former. Klara var inte rädd, utan hon tog gräs och matade flera av hästarna. En tjej uppenbarade sig från ingenstans och öppnade grinden till ett av stallen och hon rådde visst om en häst och skulle ut och rida. Vi fick gärna titta på hästarna, sa hon. Oj oj oj. Tänk att rida på en riktig häst. Det har jag faktiskt provat, både en och sju gånger, fast det var längesen nu.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar