måndag 28 juli 2014

Måndag, v. 31


Regnet
När jag slutade jobbet var regnet ett faktum. Suck. Somliga menar kanske på att den rekordvärme som legat över staden den senaste veckan har blivit för mycket, så att ett svalkande regn har varit efterlängtat. Jag sållar mig däremot inte till den här skaran, utan jag tycker att regnet gärna får lysa med sin frånvaro, jämt. Lyckligtvis kom min älskade hustru och hämtade mig. Hon är sagolik, sju dagar i veckan.


Svärföräldrarna
En dryg timme senare satt vi till bords hos Ingrids föräldrar på Berghem. Det serverades gryta och till efterrätt blev det glass med jordgubbar och grädde. Också nånting som de hade med sig från Turkiet; turkish delight, som de flesta ur den yngre generationen verkade tycka att smakade rätt beige, medan jag ändå accepterade. Visst, det kändes väl som en hel del glukos, men det gick definitivt ner i kistan.


eBay
På lunchen hade jag passat på att hämta ut två postpaket. Båda två var försändelser från landet i öst, dels ett par konnycklar med dubbla spann på varje sida, vilket totalt ger inte mindre än åtta olika dimensioner, om än det förekom en dubblett. Nåväl, det andra paketet innehöll ett gränssnitt för att läsa IDE och S-ATA över USB. Jag invigde genast den här prylen med en gammal IDE-hårddisk. Tänka sig, det fungerade helt out of the box. Klockrent verktyg, en typisk sådan grej som kan vara bra att ha, någon gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar