tisdag 22 juli 2014

Tisdag, v. 30


Mina nya nycklar
Det är väl kanske inte varje dag som man råkar på bultar eller muttrar med mått angivna i tum, men när det väl händer så gäller det att stå förberedd. Att den här nyckelsatsen dessutom var prissänkt — och troligtvis utgående — ur Clas Ohlsons sortiment gjorde det hela till ett självklart val. Så, för ett par dagar sedan lade jag beställningen och denna ljuva tisdag hade varan alltså trillat in. Finemang. När jag väl stämplade ut för dagen kände jag mig emellertid alltför stressad att komma ut i finvädret så jag lät nyckelsatsen ligga. Jag hade trots allt inget akut behov av den.


Balkongläge efter jobbet
När jag hade slutat för dagen var det balkongläge som gällde. Tjejerna och djuret var med, så klart. Jag unnade mig dessutom inte en utan två iskalla rackare.


Familjepizza für alle
Framåt kvällen hade vi bestämt att det var läge att lyxa till det med familjepizza, så vi åkte ner till Ali Baba och så blev det den där vanliga varianten. Smarrigt värre. Vädret var så sagolikt så vi valde att käka ute på baksidan, med det nyanlagda UV-tält som basstation.


En lyckad försäljning

Det var ett par dagar sedan vi la ut en annons på barnvagnen som har varit med oss sedan Klara kom till världen. Nu börjar hon bli så stor och i och sen vi skaffade bil används den sällan ens för att transportera tunga matpåsar från stormarknaden. Vidare, i och med den stundande flytt är det ett givet läge att sälja. Denna tisdagskväll just efter att familjepizzan hade avverkats kom detta [utifrån namn att döma] svensk-finska glada paret och gjorde en snabb affär på vår barnvagn. De var jättetrevliga, och fick — så klart — med en extra uppsättning slangar och 12" (203 mm) däck, mest för att jag fick en god vibb för dem.


Bölesholmarna på kvällskvisten
Som avslutning på kvällen dundrade vi ut till Bölesholmarna, var det blev lite plask och bad. Efteråt höll Klara en kort dialog med mig. Inga större konstigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar