onsdag 23 juli 2014

Onsdag, v. 30


Klaras sällskap
Klockan var sisådär tjugo i elva på dagen när Klara och kompisen sprang ut på gården för att leka. Jag blir alldeles varm i hjärtat när hon socialiserar, jäntan vår.


En törstsläckare
Inte förrän efter lunch började jag jobba, denna onsdag. Ja, lite sol hade jag i alla fall hunnit få mig. Vidare, den hetta dagen till ära blev samtliga bjudna på varsin flaska kyld Loka, för att vi inte skulle få solsting. Jag blev tillfrågad vilken smak jag önskade och sade åt henne att hon fick välja nåt, och det blev då denna. Finemang.


Min eftermiddag
Jag hade också en kort dag, och var hemma redan på eftermiddagen. Sprang givetvis raka spåret ut på baksidan och lade mig i solstolen. Min älskade Ingrid serverade glass med jordgubbar och även torkad älgkorv. Det sistnämnda var otippat supergott i värmen, rekommenderas.


Dagens inköp
Jag glömde visst nämna, dagens inköp kom att bestå av två stycken förvarningslådor ifrån Tactix sortiment, dessa i den mellersta storleken. Nu saknar jag bara den största varianten. Jag tog mig nu också tid att hämta ut den beställda nyckelsatsen som anlände igår.

Kvällsmys med katten
I samband med nattning blir Klara ofta extra kelsjuk. Gustaf hoppar ju också gärna upp i sängen och här får han en riktig bamsekram av Klara.


Dagens postpaket
Inte mindre än två uthämtningsavier och två stycken emballerade paket låg i brevlådan. Hämtlapparna var jag för sent ute med, då postombudet har tillfälliga sommartider. Nåväl.

Det ena paketet innehöll en ny skyddsfilm från Copter, då den gamla fått några otippade revor och jag bollat ett "warranty claim" via e-post. Passar på att sända en elogé till Copter som hanterade ärendet jättesmidigt och var snabba med utskick av ny film. Själva monteringen av filmen fick emellertid vänta till en annan dag, man måste vara alert och försöka hålla sig i en steril miljö då minsta dammkorn tar udden av hela upplevelsen. Ja, jag har varit där förr.

Det andra paketet kom rakt från Hongkong, och innehöll en pryl som jag beställde från eBay för bara nån vecka sen, mer exakt ett gränssnitt för att koppla in enheter över IDE eller S-ATA mot USB. Riktigt användbart när man vill snabbkolla t.ex. optiska enheter eller gamla skrothårddiskar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar