onsdag 12 februari 2014

Onsdag, v. 7


Lunchen
Två goda kollegor har nyligen kastat in sina respektive handdukar och sökt nya utmaningar i livet. Jag hade denna onsdag den stora äran att få sammanstråla med dessa herrar över en lunch. Vi bestämde att den indiska restaurangen Gandhi skulle få bli platsen, och det var mycket trevligt. Det åts (så klart) dubbla portioner och det pratades en hel del.


Hämtningen
Jag gick och hämta Klara vid tre. Hon var busig och ville stanna och klättra i en snöhög efter vägen. På andra sidan snöhögen och träden ser man faktiskt vår husfasad, och då ska man ha i åtanke att snöhögen var Klara sitter bokstavligt talat är ett stenkast ifrån hennes dagmamma. Jag blev faktiskt nyfiken på det faktiska avståndet och tog precis mätfunktionen på Hitta till hjälp. Jag får avståndet till lite drygt 180 meter från dörr till dörr, om än då fågelvägen, så klart. Faktiskt mäkta imponerande. En annan gång ska jag ta mig tid och dela upp sträckorna i etapper, så jag får fram det precisa gångavståndet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar