onsdag 7 augusti 2013

Onsdag, v. 32


Godmorgon
Innan jag smög iväg på morgonkvisten fotograferade jag tjejerna. De såg så fridfulla ut. Så underbara.


Middagen
På kvällskvisten hade vi dragit för den allvetande butiken i stan, var jag hade köpt en liten matlåda med 'Cars' som motiv. Ja, det blev den sista artikeln i kollektionen. Nu har hon rubbet. Djuptallrik, flattallrik, glas, och matlåda. Allt med Bilar som motiv. Klockrent. Maten i sig var mindre intressant, och som vanligt var det lite av ett projekt att få henne att äta upp, det lilla busfröet.


Inköpen
Denna onsdag slog jag på stort. Dels hade jag köpt en fotpump med manometer, dels ett bitsset från Bahco.


Efterrätten
Gräddglass med jordgubbar. Jag fick -- som vanligt -- orgasm i munnen.


Vinbären

På kvällskvisten gled jag och Klara ut på kvarteret och till vinbärsbuskarna. Vi plockade så det stod härliga till. Här har vi fått ihop en salig blandning av svarta och röda vinbär. Hela tiden hade jag min älskade lilla mamma i bakhuvudet. Jag kommer så väl ihåg när jag var ett litet barn. Det finns ett litet torp på landet var det växer vinbärsbuskar. Jag och mamma brukade plocka där; då när jag var ett litet barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar