torsdag 8 augusti 2013

Torsdag, v. 32Inköpen
Gårdagens bitsset från Bahco kändes helt enkelt inte rätt. Man betalar ofta endast för ett känt varumärke, och här tyckte jag att det kunde vara värt att betala lite mindre för lite fler bits, samt att då få ett bitshandtag på köpet. För mellanpengen köpte jag dessutom ett skivfodral till våra familjefilmer. Schysst torsdag, helt enkelt.


Nydala
Dagen tillbringades på stranden. Klara var på språng utan uppehåll, och jag passade vid tillfälle på att skjuta en liten porträttbild på mig och Ingrid. Som alla vet är sommaren snart slut, och då kan det vara trevligt att ha något att titta tillbaka på. Efter stranden dundrade vi raka spåret till min kära vän, som enligt uppgift hade besök av sin mor. Det var nog länge sedan jag träffade R, och betydligt längre sedan jag träffade B, så det blev ett givet avslut på dagen på stranden. Underbart är kort, heter det väl? R skulle ut och ägna sig åt kampsport; mamma B skulle ägna sig åt shopping, vi skulle hem och käka. En stund senare var alla på sin respektive plats, vilket osökt leder oss till nästa kapitel på dagordningen.


Middagen
Ingrid skrider till verket med sin Flygande Jakob. Lustigt är att just den här maträtten har avtalats hemma hos Robin för bara en liten stund sedan. Min drottning sa att hon tyckte det kändes snudd på awkward att ta upp att hon redan hade planerat att laga Jakob den här dagen, och att det var därför kycklingen låg på upptining. Det blev rätt härligt, och skulle i förlängningen också ge mig flera lunchlådor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar