söndag 9 juni 2013

Söndag, v. 23: Grillning


Frukosten
Det blev en sån där skönt slapp inspark på söndagen. Jag började inte förrän tolv, och vi gavs tid att i lugn och ro insupa dagen. Alla åt vi frukost, men alla åt vi också olika. Klara gick på risgrynsgröt, Ingrid havregrynsgröt, Calle yoghurt. Vilket familjeliv. Skoja inte att en schysst frukost ger en suverän start på dagen. Innan jag fick skjuts in till stan vek jag och Klara min rentvätt. Det var på tiden. Den blå IKEA-bagen har legat i min garderob i säkert en och en halv vecka, och rentav hunnit fyllas på(!) med rentvätt en gång inom detta lopp. När tiden inte räcker till.


Grillningen
Det var igår lördag som min vän Alexander spontant kastade iväg en invit till gårdsgrillning. Jag blev alldeles till mig; i tankarna flög jag genast iväg till gårdsgrillningen i fjol. Det var alltså dags igen, och jag var taggad. Klockan tre steg jag ur tjänst, och dagen till ära erhöll jag rentav hämtning. Kändes lyxigt och bra. Ingrid och Klara hade redan köpt de flesta accessoarer till grillningen, förutom engångstallrikar, varför vi sprang åter upp till CO och styrde upp biffen. Vi köpte även en grillkorg att ha grönsaker i. Sedan var vi på banan, och en stund senare sammanstrålade vi med familjen Karlsson. Jag ska inte orda mer, utan låter åter citera mig själv från ifjol; "En bild säger mer än tusen ord, och ett kollage av oklippta videosnuttar från dagen säger troligen ännu mer." Håll tillgodo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar