måndag 10 juni 2013

Måndag, v. 24


Frukosten
Schysst läge när melon skivas upp redan kring halv nio på dagen. Snacka om dunderstart. Märk också den japanska kniven. För sanna proffs.


Linserna
Som jag nämnde i slutet på förra veckan lutar det åt att jag går in i en linsbärande period. Dessa linser går visserligen inte ut redan i början på nästa år, som jag för en stund ville tro, men det kan ändå vara bra att inte skjuta på dem alltför länge. De har trots allt legat i ett skåp i ungefär tre år. F.ö. står det här klart (läs: mina styrkor) att jag och den yngre Alexander inte har samma synfel, vilket jag av någon anledning fick för mig en blöt kväll för några veckor sedan. Inte särskilt konstigt att vi såg skitdåligt i varandras glasögon. Nåväl. Jag lägger ifrån mig mina glasögon, denna måndag till ära.


Kvällsutflykten
Jag och Klara tog en tur på aftonen. En cheeseburgare skulle avnjutas nere vid stranden på Nydala. Vad som i princip var en hel skolklass med unga vänner hade samlats för att spela brännboll. Jag och Klara tittade på. En av killarna var jätteduktig på att slå bollen långt. Kan spontant tänka mig att tjejerna var imponerade. Undra om det var universitetsstudenter som firade sommarens antåg?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar