tisdag 28 maj 2013

Tisdag, v. 22


Sneakers
Det var nu närmare fem veckor sedan jag gjorde ett riktigt klipp på Stadium, och denna dag skulle de invigas. Vädret var skönt och jag höll kanske mitt huvud lite extra högt.


Straden

På eftermiddagen landade vi på Nydala, och vädret var (som sagt) så strålande att jag inte kunde hjälpa att falla ner på rygg och bara njuta. Som jag uttryckte mig på Instagram — iklädd endast det nödvändiga. Klara hade också trevligt. Det finns en schysst lekpark där det bland annat klättrades i en slags kättjad uppgång av gamla däck. Jag tror bestämt att jag har ett svagt minne av att liknande klätterställningar fanns när jag själv var ett litet barn.


Sundae
Avslutningsvis en mjuk glass på Maccy Dees. Aldrig fel. I slutet var glassen och chokladsåsen så smält att Klara valde att gå över till sugrör. Faktiskt inte helt tokigt.Nyponsoppan
Sent på kvällskvisten blev jag plötsligt själv sugen på glass — och jordgubbar. Jag visste att det fanns, så jag besteg köket. Till min stora fasa är det typ bara ett par futtiga jordgubbar kvar. Min hustru tog på sig fullt ansvar, och jag var sorglig. Men så kom jag på en idé till utfyllnad. Nyponsoppa. Det blev hur gott som helst. Rekommenderas för den som undrar hur nypon och jordgubbar smakar tillsammans. Kvällen var gjord.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar