måndag 27 maj 2013

Måndag, v. 22


Lunchen
Jag inledde veckan i ärans tjänst, och denna gång var jag då ute på fältet. Någon riktig lunch var det alltså inte tal om, utan det fick bli ett par chokladbitar från den lokala mataffären.Glassen
Medan Ingrid hade sin stora dag tog jag med Klara på några ärenden. Bland annat var jag så missnöjd med vattengeväret från Jula att det blev en reklamation. Sedermera handlade jag bland annat en liten bågfil och sådana uppblåsbara saker som man sätter på barnens armar för att de inte ska sjunka så lätt i vattnet.


Hamburgarna
När jag och Klara stod i kön på Willy's (var jag sugit åt mig ännu fler artiklar från deras fyndhörna) ringde Ingrid. Spänningen när jag svarade var olidlig. Skulle jag mötas av en glad eller ledsen tjej i luren. Det blev en glad sådan. Hon var så lycklig. Det hade blivit 59 rätt och saken var därmed biff. Nu skulle det firas. Det blev hamburgare med pommes frites och läsk på Big Boy nere på Strömpilen.


Jordgubbarna
På kvällskvisten snurrade vi till Nydala var vi avnjöt jordgubbar på en bänk nere vid stranden. Det var inte helt folktomt. Några tjejer tog bl.a. första doppet för säsongen, och jag överhörde hur de snackade om att filma med mobiltelefon. Jag kommer nog inte att ta första doppet förrän tidigt i juli månad. Jag är lite fin i kanten, men ändå råbarkad. Ja, det där blev bestämt dagens oxymoron. You're welcome, free of charge!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar