måndag 6 augusti 2012

Måndag v. 32


11:26
Förmiddagsstund . Kaffe och choklad ute på balkongen. Det är vackert väder och jag har en ledig dag som start på veckan. Schysst tajmat med tanke på vädret, må jag då säga.12:34
Här har jag och Klara hunnit upp till centrum. Vi var in på affären och köpte ett par 'items', bland annat fryst pizza och grädde. Nå. Vi var även förbi postkontoret och jag fick -- äntligen -- hämta ut Klaras efterlängtade Prinsessan Celestia. Som hon har väntat, dag in och dag ut. Postkontoret har ju sommartider och stänger sex vardagar och har helstängt helger, vilket gjort det svårt för mig att hitta ett hål att hämta ut försändelsen. Nå, ett påminnelse-SMS senare (bättre sent än aldrig) fick då här vår lilla prinsessa öppna paketet med sin egna lilla prinsessa.13:12
Jag inmundigar pizzan. Jag slängde upp ett Instagram och döpte bilden till "Pizzapojken från yttre rymden", vilket kändes ungefär som den här bilden i ett nötskal. Ser det ut att vara ett stycke hård skorpa jag tuggar på? Knappast, det smakade minsann.13:54
Dagens äventyr skulle ta oss till Nydalasjön. Problemet var att jag upptäckte punktering när vi kom ut på gården. Jag tycks drabbas av 'flat tire' ungefär en gång i veckan nuförtiden. Inga konstigheter, antingen har jag en väldig otur eller så har jag en fiende på kvarteret. Anyways, jag har blivit en mästare på att slänga in en ny slang på ett grisblink. Här gör jag en snabb fix. Ska jag även sticka in mitt tillkortakommande så var det väl att jag lyckades sparka iväg den lilla svarta ventilhatten till den nya slagen. Jag blev -- snudd psykotiskt -- tvångsmässigt inställd på att finna den, så jag gick runt med en stirrig blick efter asfalten i säkert en kvart innan vi tog oss iväg. Nå.15:47
Här har vi intagit stranden för länge sedan. Klara har med sina ponnyhästar, så klart. Notera killen i bar överkropp som satsar på ett riktigt skutt för att fånga en frisbee. Ingrid var hela tiden rädd att de skulle kasta på lilla Klara, fast jag försäkrade henne om att killarna var rutinerade och hade full koll på sina kast.16:03
När jag gjorde ett Instagram av det här fotot blev titeln "För hela Sverige", och med tanke på muggarnas färger kändes det helt rätt. Nationalisten inom mig ligger kanske lågt och helst av allt skulle jag nog ta min lilla familj och flytta till det gåtfulla Afrika, men visst ser det kul ut på bild? Svenskarna, med sitt blågula kaffe.18:45
"Mmmmm så jävla gott. Alltså jag skulle kunna simma i den här såsen"

Sagt av drottningen medan vi åt. Jag kan inte mer än hålla med henne. Den här krämiga såsen är underbar till just den här kycklingrätten. Jag kommer aldrig att tröttna på den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar