tisdag 8 juli 2014

Tisdag, v. 28


Dagen
Balkongen är knappt standard längre, utan nu är i vi regel ute på baksidan, helst på en filt i gräset. Det har hänt både en och tre gånger att jag rentav slumrat till i solen. Visst är det skönt med sommar.


Kvällen

På kvällskvisten kom jag på att nu när sommarvärmen äntligen slagit till på riktigt kunde det nog vara riktigt gemytligt nere på Bölesholmarna, så vi gjorde en utflykt. På vägen dit stannade vi till vid Maxi var jag köpte en PEZ med TMNT-skalle. Leonardo, av alla karaktärer. Han som var min personliga favorit, när jag var ett litet barn. Nå. Det var gott om folk i alla åldrar nere vid holmarna trots att klockan hade passerat åtta på kvällen. Ingrid vadade ut med Klara och de konstaterade visst att vattnet var riktigt varmt. Själv var jag badkruka, i denna stund.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar