måndag 14 juli 2014

Måndag, v. 29Säsongens första semestergäng återvände till arbetsplatsen, denna måndag, vecka tjugonio, år fjorton. Jag kunde inte mer än känna att det var rätt att de — dagen för återvändande till ära — fick värsta ruskvädret. Det har ju — tvyärr — i princip bara varit den sista veckan av denna första semesterperiod som bjudit på glassigt väder. Nåväl. Det är ju Ödets nyck som sätter parametrarna. Själv gasade jag på som vanligt, och satte mig ute på parkbänk på Kungsgatan med en gratistidning och en Pepsi ungefär halvvägs in på dagen. Sedan kom ytterligare regn, och jag fick söka skydd inomhus.

På eftermiddagen fotograferade jag min hustru när hon satt i köket och såg allmänt häftig ut, och sedan fortsatte dagen. Middag inmundigades som den alltid gör, och på kvällskvisten tog jag några schyssta selfies på mig och prinsessan när vi låg inför nattning. Livet är på det stora hela taget underbart, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar