lördag 3 maj 2014

Lördag, v. 18

Det hanns inte med några större utsvävningar denna lördag. Jobb från morgonen och till stängning. När min kollega kommer fram till sin cykel ser man på ansiktsuttrycket att nånting inte står rätt till. Åh nej. Fåglarna har gjort säsong, och med fåglar kommer som alla känner till också avföring. En rejäl klick bajs från vad vi tror kan ha varit fiskmås hade landat på Fredriks cykelsadel. Ingen höjdare.

I mitt stilla sinne åkte jag snabbt tillbaka till en sommardag i fjol, var exakt samma scenario gick ner, fast då med en annan arbetskompis, var samma hänsynslösa djur då hade sprutat ner vederbörandes mopedsadel. Märkligt egentligen, hur min cykel har klarat sig alla år. Kanske är den [i min bok klassiska] stolpe som jag [i avsaknad av stöd] konsekvent ställer min cykel emot en rätt bra cykelparkeringsplats, trots allt. Nåväl. Än har sommaren knappt börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar