onsdag 23 april 2014

Onsdag, v. 17


Kattkvinnan
Ljuva onsdag. Jag hade fått det glada beskedet att mina beställda reservdelar var på ingång, och här sitter jag ute på balkongen med Ingrid och Gustaf.


Paketet
Leverans från Skruvat, och riktigt fort gick det, vill jag medge. Nöjd i hågen beskådar jag här paketet med alla prylarna. Ett 5-pack billiga andningsskydd lät jag också smyga med i beställningen.


Bromsbackarna
På kvällen satte jag mig ner vid köksbordet och jobbade med det riktigt svåra, bromsbackarna. Jag hade tagit duktigt med 'back reference' i form av fotografier, men det var ändå ett helvete, framförallt p.g.a. spänningsmomentet på fjädrarna.

Nåväl. Efter en smärre olycka öppnade jag en iskall öl. Dra mig långsamt baklänges, innan kvällen var till sitt slut satt allt var det skulle, på denna mekaniska lilla byggsats. Ja, jag hade varit en "sissy" tidigare på dagen och köpt en tång för just fjäderspänning ute på Biltema. Ja, allt för enkelheten, så resonerar jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar