onsdag 9 april 2014

Onsdag, v. 15


Lunchen
Vid lunchrasten sprang jag ner på Coop Matcity och haffade en låda från den där klassiska hörnan med käk som är på väg att passera. Aj, vilka schyssta klipp man kan göra, om man har lite stil och finess, vill säga.


Middagen
Det blev den krämiga kycklingen, här serverad med en speciell typ av sås. Klara tycker också om kyckling, så klart.


Inköpet
När jag såg en vinkelslipmaskin på REA-bordet kunde jag inte hålla mig. Ett ståtligt power tool till mitt förfogande, det kunde inte bli bättre. När jag väl startade maskinen blev jag livrädd av oljudet. Jag finner det ytterst tveksamt om/att jag någon gång i denna livstid kommer att använda apparaten ifråga, men nu äger jag den i alla fall. Alltid något.


Bokstäverna
På kvällskvisten överraskade Klara med att helt från ingenstans ha format ett gäng färgade pinnar (i utseende väldigt likt klassiska glasspinnar) till hennes namn. Om än bokstaven "K" mer liknade ett "X" var det riktigt schysst, och ett minne för livet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar