tisdag 11 mars 2014

Tisdag, v. 11


Kattlyftet
På väg för att lämna Klara i kyrkan på förmiddagen. På väg till parkeringen möter vi Gustaf, som är ute på äventyr. Klara lyfter upp honom, och man kan i denna stund verkligen se vilken storväxt katt han är. Frågan som lämnas obesvarad är åldern. Hur gammal är egentligen Gustaf? Det är tydligen svårt att uppskatta katters levnadsår, även för veterinärer. Katter sägs ju ha nio liv, fast den siffran är såklart ovidkommande här.


Inmundigande
Det blev en snabb cheeseburgare innan jag började jobba, och när jag sedan [rätt sent på eftermiddagen] hade rast kändes det som att middagen var alltför nära för att käka ytterligare mat, så jag sprang istället ner på Konsum och slog till för ett erbjudande ("Fem för femton") på plockchoklad. Stoppade i mig alla fyra och lämnade den sista (kexchoklad) i skåpet. Kaffe hann jag också dricka. Win.

När jag kom hem hade Ingrid gjort ännu en maträtt från "Ella's Kitchen", den barnvänliga kokboken som hon fått i födelsedagspresent av mig och Klara. Riktigt gott var det, och vitlöken gjorde verkligen sitt. Mjölk agerade måltidsdryck.


Gruppfotografierna
På kvällen spikade jag upp två gruppfoton som Klara tagit med stadsdelens nät av dagmammor med barn, de senaste två åren. Givetvis fick Klara själv bestämma placering.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar