lördag 29 mars 2014

Lördag, v. 13


Lunchen
Gled in på¨Konsum Matcity och haffade en låda som hängde på sista förbrukningsdatum. Här i Sverige har vi ändå såpass schyssta marginaler så jag är aldrig orolig när jag köper färdigmat i denna klass. Tvärtom, rak i ryggen känner jag mig som en hjälte, eftersom mindre livsmedel m.h.a. min konsumtion går till spillo.


Långfilmen
På kvällskvisten slog vi oss ner i soffan. Eller, först jag då. Det var nåt konstigt program som jag ändå gillade vid första anblick. Var det nån tv-serie jag missat, eller rentav en spelfilm? Jag kollade snabbt upp läget genom min digitala assistent och visst var det en långfilm, med inga mindre än Harrison Ford och Rachel McAdams i huvudrollerna. I en av reklampauserna blev jag än en gång påmind om den nya tv-kanalen TV12, och jag kom fram till att det var läge att snabbkolla Bostadens informationskanal, om det inte kunde vara så att den ingått i grundutbudet. Jo, mycket riktigt. Inte för att jag hyllar television, men en ny kanal[!] är alltid lika trevligt. Nå. Tillbaka till filmen. Handling går att läsa om på exempelvis IMDb eller Wikipedia, men allt som alt tyckte jag det var en lättsam och skön lördagsfilm. Ingrid likaså.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar