onsdag 23 oktober 2013

Onsdag, v. 43


Första halvlek
Gjorde en nätt dag i ärans tjänst. Billig sallad från Oves lilla hörna nere på Konsum fick utgöra lunchen. Ljuger om jag säger att den satt som en smäck. Det var dessutom lite kyligt och att äta nåt kallt som dessutom inte var helt färskt var sisådär. Jag kanske skulle ha unnat mig nåt lite fetare, t.ex. buffé på lösvikt. Nåja. När jag klev av för dagen passerade jag Rådhustorget, och kastade då öga mot det byggprojekt som pågått i vad som känns som flera år. Nu börjar det närma sig ett färdigställande, och enligt uppgift slår gallerian Utopia upp dörrarna redan imorgon. Vi får väl se.


Andra halvlek
Kommer hem och Klara sitter vid köksbordet och målar så det står härliga till. En stund senare sitter jag själv ner och får min [väldigt speciellt formade] nagel målad. Sist jag fick nagellack kom det att sitta i över en vecka innan det bleknade. Undra hur länge det blir kvar denna gång. Nåväl. Det stör mig inte. Faktiskt känns det bara bra att jag delar av dagen när jag inte är intill Klara bara kan kasta ett hastigt öga på fingret, och då med ens påminnas om vår älskade lilla tjej.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar