torsdag 1 augusti 2013

Torsdag, v. 31


Frukosten
Min älskade drottning var en klippa. Hon lagade frukost åt mig, denna torsdag. Vitt bröd med stekt ägg, blev det. Smakade gudomligt. Två utav dessa och jag kände mig helt färdig, jag behövde inget mer.


Presenten
Jag hade flera dagar tidigt köpslagit med en kollega som ansvarar för utgångna artiklar. Jag lyckades få mig en hyfsat fördelaktig affär, och mådde riktigt gott när jag hade köpt denna LEGO-låda.1


Middagen
Klara ville knappt låta mig käka, utan var mest intresserad av att vi skulle leka eller bygga med Lego. Jag lyckades dock få i mig denna härliga lax. Det är förresten oerhört viktigt att man äter, i synnerhet som fisk innehåller Omega-3 och Omega-6, vilket skyddar mot bl.a. ADHD och klassisk DAMP.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar