fredag 2 augusti 2013

Fredag, v. 31


Öl
När jag klev av efter stängning gjorde jag en snabb sväng ut till Strömpilen och Systembolaget, var jag köpte två kassar öl. Vilken öl, sen? Nå, de här gången lät jag till stor del fantasin bestämma. Jag tog visserligen en näve klassiska Mariestad, Mariestad Old Ox, samt en Sofiero 7.5%, fast i övrigt tog jag uteslutande 33 cl burkar, och varje burk hade ett annat namn än den förra. Kassörskan tog rentav upp en kort liten dialog med mig gällande det faktum att mitt kvitto blev ovanligt långt. Ja, en enskild artikel per kvittorad, helt enkelt. Jag och kassörskan kom fram till att det var klockrent att plocka kalla kannor på 'random impulse', då för att — i ett senare skede — verkligen kunna märka ut de sanna favoriterna i djungeln. Så, kanske många tänker, är jag bara en random dude som dricker öl och skriver skit på bloggen, tänker säkert många. Nej, jag är så mycket mer än så. Jag är en ung man med drömmar och visioner, som jag brukar säga, då oftast med ett snett leende.


Blåbär
Jag och Klara begav oss ut på kvällsliga äventyr. Rättare sagt, blåbär. Vi landade vid en lugn skogsinfart till Nydalasjön, just intill Tomtebo. Promenaden in i skogen gick som på räls, och vi fastnade vi flertalet blåbärsbuskar. En stund senare hade vi fyllt upp GB-glasslådan till en rätt hyfsad grad, och jag förstod inte hur någon skulle kunna klaga. Vi dundrade ner till ICA Maxi, blott tjugo minuter innan stängning. Gräddglass köptes, och även lite smågodis till min drottning. Man får ju inte vara 'dumsnål'.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar