torsdag 16 maj 2013

Torsdag, v. 20


Frukosten
Det är så här jag arbetar när jag ska samla energi för en dag. Just idag var det faktiskt rysk salami jag körde på.


Lunchen
Ett avbrott under ärans tjänst. Lunch. Jag sög i mig ett 4-pack hälsosam yogurt och en dubbel ostburgare. Till detta läste jag det lokala (gratis) nöjesmagasinet. Det var en artikel om två unga män som lever och andas hiphop i staden. Jag fick en god känsla när jag läste killarnas historia. Faktiskt. Ska definitivt följa upp detta.


Middagen
Fiskpinnar. Som vanligt kör jag rikligt med majonäs. Det var min älskade lilla mamma som lärde mig.


Äventyrslekparken
Trots att det hade blivit rätt sent så var vi en sväng förbi Äventyrslekparken vid Nydalasjöns södra spets på Tomtebo. På vägen dit sprang vi rakt in i en gammal bekant. Denne var på promenad med sin fästmö. Jag presenterade mig själv för hans fästmö och Ingrid presenterade sig för båda. Vi bytte några ord och jag fick ett erbjudande "kompispris" på ett objekt som mannen ifråga har ute på Blocket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar