onsdag 15 maj 2013

Onsdag, v. 20


Brunchen
Jag gjorde en onsdag i ärans tjänst. Det blev ett lite förlängt skift, och det var mycket trevligt när min kollega serverade mig yoghurt med puffar, samt härlig juice med fruktkött i. Vi snackar givetvis om den där dyra varianten. Efteråt var jag mätt belåten, och kunde då dundra på som en ångmaskin i ytterligare ett par timmar.


Sandalerna
På sena eftermiddagen slog jag följe med tjejerna på stan. De hade shoppat. Nya sommarsandaler till Klara, bland annat. Jag tyckte de var coola.


Middagen
Kycklingklubbor med härliga grönsaker och sån där skön saft som man häller ut över riset. Det smakar fina fisken.


Damcykeln
På kvällskvisten tog jag itu med Ingrids punkterade framdäck. Jag hade ju rentav köpt en slang som enligt uppgift skulle hålla lite bättre, och nu var det bara att sätta igång. Bytet gick rätt snabbt och smidigt. Nu rockar hustrun plötsligt en Schrader-ventil, till skillnad från den för cyklar mer traditionella Dunlop-ventilen. Får bara hoppas att ingen luftar den, vi har nämligen ingen pump för Schrader att tillgå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar