lördag 25 maj 2013

Lördag, v. 21


Frukosten
Det har varit riktigt varmt och skönt de senaste dagarna, så även idag. Ekologisk baguette (Klaras val, igår på Supermarket) blev det, med starkt kaffe till. Det hade blivit lite sent igår, så visst var det skönt att ladda upp rejält inför dagens pass.


Emil
När jag klivit av för dagen stack jag och Klara upp till Stipendiegränd. Vi hängde med Emil och Alexander ute på gården. Det var trevligt. Ungarna är så härliga.


Avrundningen
Klockan var strax efter två på natten (mot söndag) när jag var färdig med mina skriverier. Jag var nöjd till sinnes, och ett infall fick mig att gå på kylskåpet och förbereda en klassisk kvällsfika. Vi snackar om mjölkchoklad och smörgåsar. Detta är en klassisk Calle, skulle jag vilja säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar