söndag 13 januari 2013

Söndag v. 2


Korven


Det blev en rejäl sovmorgon. Det blev ju trots allt rätt sent i soffan igår. Nå. När jag börjat vakna till liv får jag se hur Klara tagit korven och hela sonika tagit sig en rejäl tugga av den. Lunch var tydligt ett måste.

KlistermärkenKlara visar stolt upp hur hon gjort klistermärken med bokstäver till en schysst kroppsutsmyckning.

KaffeServerade mig och drottningen varsin kaffe. Ni vet säkert vem av oss som dricker det svart, vid det här laget.

MiddagenStämplade ut från stormarknaden prick klockan tio, och cyklade genom den kyliga kvällen hemåt. Musiken i mina hörlurar gör väldigt mycket. Just när jag slog igång dem var det t.ex. Ras Kass med "No Love" som spelade; ett makalöst välproducerat stycke musik. Kolla upp den. DJ Whoo Kid, ni vet säkert.

EfterrättenKlaras mormor och morfar har varit på besök, och då jag inte var närvarande fick jag en semla i efterhand. Mums, så här på kvällskvisten. Enligt vissa ska man ju inte äta socker och sånt efter tio, för det sätter sig då rakt på buken. Jag tror personligen att det där är rent struntprat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar