tisdag 28 augusti 2012

Tisdag v. 35

Dagens instagram
Den här kepsen fick jag alltså av 'Den Heliga Stamfader' för närmare ett decennium sedan. Jag kan inte placera årtal, men det var någon gång under gymnasietiden. Jag trivdes i kepsen. De senaste åren blev den dock för liten för min alltjämt växande vattenskalle, och jag har blivit något av en 'size 8' gällande just New Era kepsar. Vidare. Just den här kepsen för tankarna till en sommardag för nu bra många år sedan, jag tror bestämt det var 2006. Det var ett industriområde och jag var i sällskap med en labil man, Dennis. Hela historien är makaber, och jag går inte in på detaljerna. Jag fick emellertid en oljefläck på min keps, just på detta industriområde, och denna skulle visa sig lättare sagt än gjort att tvätta bort. Vid ett tillfälle gick jag in för det, och provade alla rengöringsmedel som finns att tillgå. Fläcken den sitter. Den sitter ovanpå skärmen, så just på den här ögonblicksbilden syns den inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar