torsdag 26 juli 2012

Torsdag v. 30


14:18
Till bords med direktör Nilsson vid en hamburgerrestaurang mitt i smeten. Jag slår till stort och drar en combomeny som enligt uppgift ska råda bot på den mest hungriga pojkes situation. Visst blev kistan nöjd, och visst var det trevligt. I sanning, helt underbart var det. Efteråt knallade vi tillbaka till högkvarteret och drack kaffe i lugn och ro. Ni vet som det kan se ut.19:44
Hemmavid. Upptäcker att jag i vanlig ordning varit disträ och glömt läsken i frysen över natten. Det var ju bara meningen att den skulle bli dryckesfärdig, vi snackar nån timme. Varför blir det alltid så här? Upptäcktes gjorde jag förresten i förmiddags. När jag lättat hade jag då ställt ut den på balkongbordet. Tyvärr hade drottningen ställt in den i kylen, så nu var den fortfarande helt frusen inombords. Jag provade i all iver en ny metod. Fyllde upp diskbaljan med hett vatten och la ner den. Kan nämna att det är en alldeles briljant metod. Det här med kolsyran, t.ex, inga problem alls. Detta är troligen den optimala metoden för att 'unfreeze' dryck utan smädelse på ursprunglig eller tänkt smak.21:11
Som sen middag inmundigade jag pytt. Det hade ju trots allt käkats en rejäl lunch, om än det var sju timmar sedan. Visst gjorde pyttipanna jobbet. Har jag nämnt att det är en av mina favoriter, in terms of simplicity? Det kan du/ni skriva upp i loggboken.23:29
Kvällen börjar tonas av. Min älskade drottning har hunnit bli tvärfrälst i spelet 'Odin Sphere', och nöter här stenhårt. Det är en så kallad 'boss' hon slåss med på bilden. Hon knäcker den utan problem, kan jag meddela. Min hustru är duktig med handkontrollen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar