onsdag 25 juli 2012

Onsdag v. 30


12:19
Här sitter jag till bords. I mitten av en dag i ärans tjänst. Lunchen skall bestå av några hekto käk på lösvikt. Då jag kände mig bra till sinnes denna onsdag köpte jag en glasstårta och bjöd laget runt. Jag har ljuvliga minnen från just den här typen av glasstårta. Min älskade lilla mamma brukade bjuda på den när jag själv var ett litet barn.16:19
Här har jag klivit av, och står redo för avfärd med min barndomsvän Alexander. Han visade sig också vara en mästare på att pumpa däck. För mig gick det sämre. Vi skall sedan göra en sväng ner till Strömpilen och stormarknaden. Jag hade då fått i uppdrag att köpa en ny kudde åt drottningen, som drabbats av en fruktansvärd nackspärr under natten. Ja, detta kom vi då att göra inne på Hemtex, varvid vi (som vi ändå var där) gled in på Maxi och köpte blöjor, läsk, etc. Vi hade hört åskan tidigare, men lyckats undkomma regnet. Nå. När vi var färdiga med allt och skulle till att vända hemåt hade ett nederbörd kommit på riktigt. Vi campade i lobbyn fram till att den avtagit, och tog sedan vägen över Gimonäs hemåt. Ett äventyr om dagen är min melodi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar