lördag 19 maj 2012

Lördagen


14:28
Termometern utanför den franska balkongen visade på över tio plusgrader. Fint väder, med andra ord, om än inte solen var direkt påtaglig. Det var i alla fall inte tal om att lördagen skulle slösas bort inomhus. Nej, nu var det på med ytterkläder, för nu var det upptåg på gång. Planen var att jag skulle göra sommarinvigningen av basketbollen, som legat på hatthyllan hela kalla vinterhalvåret. Den var i princip tom på luft, så en sväng på bensinmacken var första anhalt. Sen gav drottningen uppdrag om Ahlgrens bilar, två påsar. Jag och Klara begav oss, vi fick till och med låna drottningens fina cykel.



15:27
En knapp timme senare är det check på såväl godispåsarna som luft i bollen. Här befinner vi oss på den inhägnade planen intill Ålidhemsskolan och Ålidhemsparken. Den öppna planen "där nere" var drabbad av två mindre vattenpölar just under båda (ja) korgar, så det var en pina att kasta just där. HÄr var det bättre, om än det är knas när man råkar skjuta ut över vallen. Tack och lov är jag en rutinerad basketspelare; problemet uppstår väldigt sällan.



15:27 (48 sekunder senare)
Klara är nöjd med äventyret, och signalerar att hon vill sadlas för hemfärd.



18:50
Middagen stod i hamburgare med pommes frites. Som vi är hälsosamma använder vi ugn, och inte fritös, som somliga. Idag smakade de dock extra gott, det var nästan så man kunde tro att potatispinnarna blivit doppade i äkta fett. Oj, så gott det var.



Dagens Instagram
En kopp nattsvart kaffe med exklusiv mörk choklad på kvällskvisten. Livet är allt bra härligt.



22:07
Ligger på överkastet och spelar lite Wordfeud med min kollega från Sambandscentralen. Det är lite förundrande att han till synes är vid sina sinnes fulla bruk och aktiv i spelet, då jag vet att det pågår en stadsfestival med artister och fullt drag, nog hade jag trott att han skulle vara ute i vimlet, en kväll som denna. Nåväl.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar