tisdag 7 februari 2012

Igår och ida' då

Oj oj. Då ligger man åter här, nerkurrad under täcket, med prinsessan intill. Igår brände jag endast av ett hastigt utlägg från bibblan, sen susade dagen förbi.

Igår var dock en trevlig dag. På morgonen var det femton minus, sen fick jag sms att mit 35mm f/2 kunde hämtas på posten. Det var lång kö. Över tio nummer.

Jag hann in på Ica och köpa en påse pytt. Temperaturen hade snurrat. Endast ett par minusgrader var det nu (då, igår). Nya gluggen var schysst. Skarpt fokus och snabb bländare till den stund jag kan tänka mig att sälja kristallklart fokus till förmån för stort ljusintag och vacker bokeh. Nå. Detta var då igår.

Idag har jag varit på Sambandscentralen. Filat på ett dokument som lades på lådan. Kallt har det blivit igen. Bytte ventil i handböcker igår också. Sweet. Inget mer läckande nu. Skyr det eviga pumpadet. Men som sagt, kallt igen. Tjugo minus i förmiddags.

Den här tisdagen har gått av bara farten. Var förbi ÅC och köpte en Grandiosa vid halv tre. Norrlandsoperan har tydligen lanserat nån slags blufftidning som reklamtrick. Med en löpsedel om en påstådd händelse (som ingen annan lokal media verkar känna till) ska de väcka nyfikna ögon. Hmm.

Godnatt. Imorgon är det onsdag och jag har då tvättstugan klockan ett. Oj oj.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar