onsdag 8 februari 2012

Gäsp

Vilken onsdag. Har hunnit med en halv mandag i ärans tjänst, ett par timmar på Sambandscentralen, en sväng på två ärenden, och sen hem till tvättstugan. Sen har jag faktiskt återkopplat till en kompis från barndomen. Vi chattade halva kvällen ungefär. Allt från havererade hårddiskar till obesvarad kärlek pratade vi om. Tvättstugan var förresten dum i huvudet. Rättelse. Den ena tvättmaskinen var dum i huvudet, eller luckan. Den gav styva felkoder som resulterade i att jag bara hann köra ett 35° progra i den maskinen. Tidlåset släppte inte igenom något annat. Jag tvättade underkläder i trettiofem. Fy farao så vidrigt. Aldrig mer. Det är tight mellan mig och drottningen. Åh. Nu la lillis armen om mig. Hon är så underbar. Nu släcker jag ner displayen och sluter ögonen. Cigarr. Godnatt, menar jag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar