söndag 19 februari 2012

Avrundar vecka sju

Ja. Det blev en vrakmiddag. Klara åt också riktigt bra. Varenda köttbulle åt hon upp, och all spaggeti, och rikliga mängder parmesan. Underbart, när hon får i sig. Somliga dagar är hon ju rätt liten i maten.



Vidare. Klockan var strax före nio när jag bestämde mig för att dundra upp till ÅC och hämta ut vad jag tror är ett par glasögon från en norsk leverantör. Jag gladde mig åt det faktum att vårt postombud har öppet ända till klockan tio. När det var stängt blev jag såklart paff. Det var när jag frågade en av butiksbiträdena inne på Supermarket som det stod klart för mig att det är söndag, och att de då stänger postdisken redan klockan fyra. Just typiskt. Vilken missräkning från min sida.

Jag susade åter hemåt. När jag kom genom dörren förstod jag vad som var på tapeten. Det var television av det -- enligt somliga -- mindre värdiga slaget. Jag pratar naturligtvis av årets omgång av Big Brother Sverige. Jag slog mig ner med drottningen. Efter bara några minuter öppnades sovrumsdörren. Där står en yrvaken treåring och gnuggar sig i ögonen. Upp i mammas famn, så ner i soffan. Det gick bara några minuter, sedan sov djupt prinsessan.





Så följde två timmars föreställning. Gry håller i spakarna, som i fjol. Deltagarna är som vanligt av blandad kaliber. Festligast är antagligen Hanna Widerstedt från Vallentuna. Kolla hennes videos. Hon är nämligen helt av kroken. Den sköna videon om killars mindre bra sidor som fick mig att le brett verkar tyvärr vara borttagen. Gry visade en liten snutt ur denna när Hanna presenterades för svenska folket.

I skrivande stund har klockan hunnit bli mycket, och jag ska knyta mig. Imorgon blir det en kursdag på Folkets hus, Ersboda. Kommer troligtvis att sparka igång busslivet, såvida det inte är riktigt bra väder. Godkväll, och tack för en schysst sjunde vecka på det tolfte året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar