söndag 19 februari 2012

Sängen

Oh. Just kommen genom dörren efter ett veckoslut i ärans tjänst. Tagit av mig och kurrat ner under täcket. Här just intill sängen bygger prinsessan lego.På hemvägen ägnade jag radhusägarna på Granvägen en tanke. Det var kring tidig lunchtid när jag färdades inåt den centrala bebyggelsen som jag slogs av den vackra sociala bilden av radhuslivet. Jag vek då in på Granvägen från Hyvlargränd, och möts av inget mindre än att så när som varenda radhusägare går med snöplogen fram och tillbaka från uppfarten och över vägen. Jag fick det till åtta personer, och det hela blev lite som ett pendlande klockverk som jag liksom fick sicksacka fram emellan. Och de såg så oerhört lyckliga ut, allesammans, denna söndag mitt på blanka ljusa dagen. På hemvägen var jag tvungen att ta en bild. Man ser här en snöskottare (huset närmast) som fortfarande är på hugget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar