torsdag 20 mars 2014

Torsdag, v. 12


Godmorgon
Morgonstund har guld i mun, ja så sägs det visst. Klockan är visserligen halv nio men jag har sovmorgon och Klara är inte heller sen å att dra sig. Gud så skönt att ligga och bara känna att man verkligen har allt. Ingrid är bara stenkast ifrån fotot, bör tilläggas.


Lunchen
Fyndade en färdiglåda i hörnet på Konsum. Endast tjugofem kronor. Smakade helt okej. Potatisgratäng med kyckling. I min värld har har jag inte ätit fågel med potatisgratäng, men nu har jag alltså breddat mitt perspektiv. Det talas ju mycket om det, att våga testa något nytt.


Paketen
Det var ju bara några dagar sedan jag var och hämtade ut ett paket, och nu var det dags igen. Den här gången var det två paket. Det ena kommer från Teknikproffset, och innehöll dels 2 st spiralformade(!) sladdar av typ micro-USB till USB, 2 meter långa. Dessa kostade blott 19 kronor styck, vilket i min ringa mening är rätt kurs. Det är Deltaco som leverar, som vanligt. Har f.ö. väldigt goda erfarenheter av dem. Älskar när aktörer kliver in på marknaden och börjar leverera kablage till rätt kurs, och då liksom slår ett stort hål i den ocker som allmänt förekommer i branschen.

Nå. Även en liten OTG-adapter innehöll paketet. Tjugonio kronor, betalade jag för denna. Slutligen den specialutformade adaptern för att koppla Galaxy S3/4 samt Galaxy Note till TV via HDMI. Den "klassiska" MHL-adaptern fungerar ju som bekant inte med dessa modeller. Nittionio kronor fick jag betala för den här adaptern. Nåväl. Lokalt på nån telefonbutik här i orten hade jag säkert fått betala det tredubbla.

Vidare till det andra paketet. Det kommer från Wynn's och innehåller två burkar som kommer in i bilden när det blir dags för oljebyte nu till våren.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar