lördag 21 september 2013

En typisk lördag


Ungen
På eftermiddagen sitter ungen på sin burk med små hårda leksaksdjur och gestikulerar. Jag kan inte på rak arm säga vad hon ville beskriva här, men nånting var det. Jag är för övrigt grymt avundsjuk på hennes keps. Vill ha en likadan, men de är svårfunna i vuxenstorlekar.


Tacos
Till middag blev det tacos. Smarrigt värre, och det var ett tag sen också. Nej men vänta nu ett tag, det skulle bli slut på snack om käk, var det inte så?


Sysselsättningen

På kvällskvisten träffade jag Freddy. Vi satt och hängde hos honom, drack öl och pratade om livet. Sedan drog vi ner på stan. Planen var att vi skulle hinna dricka åtminstone en kall på nåt uteställe innan stängning. Dessvärre tycks Umeå köra nån policy att stänga nya entréer redan vid halv två, så det var kalla handen överallt, med just den här motivationen. Vi drog då istället och käkade varsin riktigt kryddstark pizza.

Slutligen fick vi ett infall och högg varsin tom kasse och sprang två svängar på stan och samlade så mycket tomburkar vi bara kunde. Mina tankar gick till Leif och lilla Eric, den här kvällen. Varsin fylld kasse senare tog vi farväl med ett duktigt handslag, och lovade varandra att göra upp den slutgiltiga räkningen med e.g. WyWallet, PayPal, el. dyl. tjänst. Allt som allt var det här en lördag att minnas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar