torsdag 18 juli 2013

Torsdag, v. 29

Försändelsen
Jag möttes av en spännande överraskning när jag öppnade postboxen denna torsdag. Ett vadderat kuvert. Nå. Jag hade fått 'heads-up' av min vän Johan för uppemot en vecka sedan att en försändelse var på ingång. Innehållet? En DVD-film rymmande en ung mans allra mest heliga och underbara livsögonblick. Jag kände mig djupt ärad som fick denna skickad till mig.

Kycklingen
Smarrigt. Paprika och saft serverades som tillbehör.

Wii-tjejerna
Jag stod på sniskan och såg hur underbart härliga mina tjejer såg ut när de satt och spelade. Jag förevigade ögonblicket med ett fotografi som sent skall glömmas.

Wii-spelen
Just det, apropå Wii så har jag gjort ett klipp på nätet och beställt tre tunga titlar som hämtades ut på posten redan häromdagen, men som jag plockade fram ("tada!") slash offentliggjorde denna kväll. Ingrid har spelat en hel del Zelda förr men aldrig Paper Mario (på sätt och vis en slags vidareutveckling på klassiska Mario RPG), så hon slog igång detta lir på stubinen. Efter en stund satt hon fastklistrad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar