onsdag 12 juni 2013

Onsdag, v. 24


Eftermiddagens sensuella vy
Det var vid lunchtid som jag kom hem och redan utanför tegelfasaden får jag syn på henne. Hon står på den franska balkongen och visar precis lagom mycket hud för att det ska ge en erotisk touche, mycket just därför att hon står på en fransk balkong. Det är väl vida känt hur hur fransmännen är till sinnes lagda? Jag behöver knappast nämna att jag sprang uppför trapporna.


Min smarriga tallrik
Jag tog tillfället i akt och sög i mig en tallrik med glass och jordgubbar på eftermiddagen. Om det är en sak som jag är (och alltid har varit) oerhört svag för så är det glass, och jordgubbar. Två saker blir det alltså. Glass, och jordgubbar. Nej, vänta. Choklad, måste jag få lägga till på listan. Glass, jordgubbar, och choklad. Dessa är tre av mina stora passioner här i livet.


Ingrids lyckliga stund
Posten kom med en trevlig försändelse, denna onsdag. Ingrid hade ett rekommenderat brev att hämta personligen på stora postcentralen bredvid flygplatsen. Det stod tydligt vad den innehöll — ett körkort. Här, kvart i sex på kvällen, är den nya legitimationen uthämtad. Man kan tydligt se att Ingrids leende är genuint här.


Den krämiga middagen
Det blev alltså Flygande Jakob, en av mina personliga favoriter. Det finns nog ingen som gör den så krämig som Ingrid. Jag kommer ihåg att jag åt nån slags halvfabrikat på färdig låda när jag var yngre. Dessa går inte att jämföra.


En sovande prinsessa
Fröjden av att få somna intill prinsessan är obeskrivlig. Det är så oerhört rogivande och fridfullt. Hon, i sin tur, finner det rogivande att somna med "vovven" nära till hands. Jag undrar vad som skulle hända om nånting hände mjukisdjuret ifråga. Hennes värld skulle gå sönder och samma, är jag rädd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar