lördag 2 februari 2013

Lördag, v. 5


HygienenSom alla vet är det väldigt viktigt för mig att hålla mig fräsch, at all times. Då jag under förmiddagen ifrågasattes som en bonde på sociala medier var jag tvungen att stoltsera med hur jag polerar min armhåla med exakt samma lukt ('scent') som omger Sean Connery eller Agent 007. Det är så här jag arbetar.


MiddagenJag vill poängtera att min hustru stolt annonserade att allt var gjort för hand. Hon pekade då främst på brunsåsen, som hon hittills gjort av pulver. Hon säger nu [ungefär] att den sista påsen med brunsås har landat i en kastrull. Spännande. Jag tycker i alla fall att Ingrid är jätteduktig.


LäggdagsDen här berättelsen om Alfons har vi hört otaliga gånger, men den är liksom odödlig. Jag och Ingrid har helt olika sätt att framföra den. Jag märker det när jag lyssnar, hur vi ligger tyngden på olika saker, bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar