tisdag 15 januari 2013

Välgörenhet


"En mans skräp är en annan mans skatt" är ett ordspråk som troligtvis vi alla har hört. Så, jag kände att det var dags för mig att göra något. Flertalet av mina boxershorts har haft revor och hål här och var, men det har aldrig stört mig på något sätt. Jag är ekonomisk av naturen, och det väsentliga är att man har någon slags bas under byxan, i alla fall enligt mig. Nåväl, min kära hustru är av en annan åsikt, och hon har mer eller mindre tvingat mig att kassera. Så, på självaste nyårsafton köpte jag inte mindre än tolv nya boxershorts. Det var i fyndhörnan på stormarknaden jag gjorde mitt klipp. Nåväl. Nu har jag då samlat ihop alla mina boxers, och även ett par Zoo York jeans som jag faktiskt blev duktigt besviken på, ni kan läsa detaljerna här.

Jag skrev då nu liten anmärkning så att förbipasserande förstår att det är fritt att utav plaggen. Sen är det säkert många som tycker att främst underkläder är nåt väldigt personligt, och skulle aldrig ta någon annans. Sen har vi oss lite mer hårdknackade grabbar, vi som kan jargongen där samma förråd av underkläder delas av ett helt kompani, och tvättsäckarna samlas in några gånger i veckan. Efter en tvätt i 90° C ser jag vilket klädesplagg som helst som rent och fräscht. Nå, här lägger jag i alla fall fram valet. Sedan finns det säkert en och annan kritiker som skulle kunna tycka att det är olämpligt, någon skulle säkert till och med börja snacka om hädelser mot miljonprogrammet och dess befolkning. Människor är så duktiga på att söka saker att orda om, nuförtiden. Det viktigaste är dock att det känns rätt för mig, och det gör det. Nu känner jag att jag har gjort mitt för i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar