lördag 19 januari 2013

Äventyret: NetOnNet

Denna lördag till ära fick jag redan vid uppvaknandet idén om att det skulle vara sjukt lägligt med ett äventyr. Jag har sedan en tid tillbaka fokuserat på en produkt som ger en äldre förstärkare möjlighet att snappa upp ljud över Bluetooth. Belkin erbjuder en sådan; vars konsumentomdöme ligger i botten. Creative erbjuder en annan; vars konsumentomdömen skjuter i höjden. Ingrid var helt på min idé, och på eftermiddagen drog vi iväg. Det var rätt kul faktiskt, klockan var några minuter över två när jag kom på att det kanske är lättare att "få tummen ur röven" om vi sätter en deadline när vi ska vara över tröskeln. Jag bollar den med Ingrid, och hon instämmer. Kvart över är för tidigt, tjugo över är skäligt. I verkligheten snöade jag fast vid den stationära arbetsstationen minst tre gång för mycket inom loppet, och Stiga Snowracer med kompani gled inte över portens tröskel förrän 14:39, så det kan gå. Äventyret har jag satt ihop som sammanfogad video, utan redigering överhuvudtaget. 'As is', som jag brukar säga.Jag önskar alla en trevlig lördag. Vi har haft ett underbart äventyr. Jag ringde kvinnan som ansvarar för bastun här på kvarteret, och tyvärr finns inga tider idag. Nå, den här gången fick jag i alla fall tag i henne. Alltid något. Hon lät även påskina att det ska gå att sköta bokningen över Internet. Intressant, när vi kom hem kollade vi runt, men ingenting stod att finna på Bostads webbplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar