fredag 18 januari 2013

Labyrint - Broder del 2

Det var när jag satt och käkade middag som jag hörde riktigt trevlig musik ifrån köksradion. Jag tyckte spontant att det lät som Labyrint, men la ändå några fraser ur texten på minnet, för att kunna Googla. Nå, redan när låten är slut avslöjar tjejen i P3 att det mycket riktigt är Labyrint, och låten heter tydligen "Broder del 2". Jag sätter mig ner vid datorn och ska inte bara finna låten, utan även en musikvideo. Låten är en bra bit över sju minuter lång, och innehåller otaliga gästinhopp. Videon var sjukt fet, och låten var sjukt tung. Instrumentalen kom att matcha temat och den ena efter den andra hoppar på och kör sin vers. Hur har jag kunnat missa den här? Ingen aning, men ni ska i alla fall inte missa den. Slå nu på högtalarna på hög volym och förbered er på en upplevelse i fullskärmsläge över 720p. Luta er tillbaka i fåtöljen. Njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar