lördag 10 november 2012

Lördag, v. 45


Vår flicka
Enough said.

Lunch
Det blev en lätt lunch, detta då vi var bjudna på stor födelsedagsfest frampå eftermiddagen.

Tårtbak
Ingrid har bakat en riktig tårta. Hallon, grädde med mera. Jag blev sugen bara av att titta på den. Min enda oro i denna stund var vem som skulle åka på köksbestyren när allt var avslutat. Jag kommenterade detta på ett socialt medium och fick inte långt senare till svar att det självklart var jag, min skyldighet, med mera. Ett litet utlägg höll hon, min drottning.

Hemfärd från Haga
Här kom vi alltså från svägerskan och hennes pojkvän. Hon hade alltså fyllt tjugosex, dagen till ära. Vi hade ätit Ingrids tårta, blivit bjudna på kaffe och bakverk, med mera. En trevlig tillställning. Vid lugnare skede hade jag tagit tillfället i akt att sitta och pilla på svärfars Olympus XZ-1. Som jag sa till Hans, en minst sagt intressant mackapär.

Middagen
När vi kommit hem blev det middag, köttfärssås på Ingrids klassiska recept. Mums.

I tvättstugan
På kvällskvisten hade jag bokat tvättstugan. Klara ville följa med mig när det var dags att hämta tvätten. Tvättstugan ifråga är snyggt inredd med soffa, bord, och mängder av intressant lektyr för den som otåligt väntar på sin tvätt. Jag frågade Klara vad hon ville att jag skulle läsa ur, och valet föll på en bok med en tiger på omslaget. Jag kommer ihåg i somras, när vi var på Junsele djurpark och såg riktiga tigrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar