onsdag 24 oktober 2012

Onsdag, v. 43


Lunchen
Drottningen stuvar pyttipanna. Själv drar hon plättar.

Middagen
En helt nytänkande variant. Det här är en slags färsbiff som innehåller bl.a. soltorkade tomater. Riktigt gott var det. Givetvis rockade jag aioli till detta. Ni känner mig.

Ännu en gratistidning
Den här har snurrat i brevlådan en tid. Faktum är att jag är så passiviserad i mitt stilla sinne så det gick upp för först nu. När jag petade en rad fågelkvitter om den breakade Ingrid mig i att tagga #oldnews, men för mig är tidningen en nyhet. Tittade hastigt på tjejen uppe i högra hörnet som tydligt håller i det här numrets ledarspalt. Försöker placera henne på den politiska höger-vänster-skalan bara att döma av utseendet. Det är svårt. Av någon anledning fick jag för mig att tidningen har en politisk twist (allt har det nuförtiden), fast ingenstans i den står i finstilt text att det är en slags reklamblad från endera Rättvisepartiet endera Folkpartiet. Nej, det här kanske helt enkelt är en helt ovinklad tidning, då istället matad med kommers — köpt annonsutrymme som visar allt från de hippaste lunchhaken till var du kan få dina skor polerade av sanna mästare. Jag tror att den här åker raka spåret till miljöhuset. Jag blir tillräckligt överladdad med information ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar